Antal besökare

fredag, mars 21, 2008

Påsk

Jaa, nu är det påsk och jag har blivit av med magsjukan, iaf de mesta av den.. Har bara lite ont i magen nu men inget mer...

Har då iaf inte fått träffa småknoddarna som jag ville men vad kan man göra? Ville ju inte direkt smitta ner dom i magsjuka elle så... Men nu hoppas jag då att jag kommer bli helt frisk snart...

Men jag fick ett roligt mms av pappa där han skickade en påskkyckling och sa att eftersom han var först med att säga "GLAD PÅSK" så vart jag helt plötsligt skyldig honom ett påsk ägg. Nu har vi köpt ett påskägg åt honom som är ett stort ägg, men vi har bara fyllt det med några godisar. Vi funderar på att lägga i något mer som är tungt bara för att fylla ut det och så han tror att det är mer godis men vi vet bara inte vad det ska vara som vi ska ha dit. Vi får se helt enkelt...

Men vi ska då äta middag där idag och vi ska tydligen få biffar.. Oh, så gott det ska bli att slippa göra god mat..

Men nu ska jag kolla vidare på internet.. Vi synes..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar