Antal besökare

tisdag, april 15, 2008

Dagen..

Idag har jag varit väldigt duktig tycker jag. Jag jobbade bara en kortdag, vilket var bra för då hann jag med att fara och städa i lägenheten i stan. Skulle göra den jätte fin för fotografering, jaa dom som inte vet så ska jag sälja min lägenhet. Jag har nu försökt lägga ut den på Blocket, men när jag ville betala med kort så gick det inte eftersom jag heter Brännström i efternamn. de tar nog bara engelska alfabetet.. :( Men till sist valde jag att betala via telefon, men jag har ingen fast telefon nu när jag är i Bure så jag måste nog ringa någon så de kan betala åt mej, få se vem jag ringer..

Vad mer, joo, jag hann ju bara städa ett rum helt klart, fast peder var med och hjälpte, har alldeles för mycket som jag ska slänga/flytta innan hela lägenheten blir perfekt städad. Ska göra ett nytt försök på torsdag så jag får väl hoppas att det blir bättre då.

Annars då? Jaa, Jag fick höra på jobbet nu att någon ska på mamma ledigt i september, men jag får inte veta vem... Vem kan det vara?

Sen när jag var mitt uppe i städningen så passade jag på att ta ett kort på Taxi, och visst blev han perfekt..:P
Vad kan man mer säga? Jag ska nog bara ta det lugnt ikväll. Men nu kom Peder hem från Kårövningen, så vi ska dra.. Men jag hör av mej en annan dag...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar