Antal besökare

tisdag, juli 22, 2008

De första 2 veckorna..

...tillbaka från semestern. Och trevligt har det ju varit att få träffa alla jobbarkompisar igen, men även tröttsamt.
Är ganska lat efter semestern från jobbet, och det gör ju att jag är oerhört slut när jag kommer hem. Men vad ska man säga? Blir nog bättre på ett tag när man har vant sig igen..:P

Sen vad mer ska man berätta?
Träffade Hjalmar nu i helgen och han har blivit stor, väldigt stor.. Man ser rent att han har vuxit, även om det inte var så länge sen man såg han sist...

Sen är det Juli nu.. och den 22:a dessutom.. Så vad spelar det för roll säger ni kanske?
Men nu är det så att jag hade namnsdag igår den 21 Juli (Heter ju faktiskt Johanna i mellan namn) Men jag fick inte ett enda grattis på hela dagen.. :( Visst är det tragiskt?

Så jag siktar nu in mej på den 2 Augusti då Jag har namnsdag igen och denna gång är det ju Carin, så ingen kan ju missa då att det är jag som har namnsdag då..;) Hoppas jag då iaf....

Sen är det otroligt lugnt och skönt på jobbet nu, känner att jag inte har någon som tjatar på allt jag gör och det känns otroligt bra, så jag har hunnit göra allt jag skulle hinna med i min egna lugna takt. Jag kan inte fatta varför man ska ha så otroligt bråttom med allt och jag undrar varför jag inte får göra saker i min egna takt för den här människan (längtar inte tills hon kommer tillbaka), bara tanken på att hennes semester bara är 2 veckor till gör mej nervös.

Men man ska helt enkelt inte tänka på det. Just nu håller jag på att stöka bort lite här hemma. Det ser inte helt bra ut, även om Peder städade för några dagar sen. Måste bara säga till alla där ute som fortfarande tror att jag är en slarver att jag har blivit MYCKET bättre på att plocka bort efter mej. Och tror ni mej inte så kom å kolla, det är inte så stökigt som folk tror att jag ska ha.


Sen måste man ju lägga in en söt liten bild på Taxi som avslutning..;)

Men nu har jag inte så mkt mer att berätta, så nu får ni sitta klistrade tills jag skriver nästa inlägg helt enkelt..

Och glöm inte bort att skriva någon rad när ni är här och läser, är ju alltid roligt att höra av folk vad dom tycker och tänker..:P

3 kommentarer:

 1. Skratt... jag tro jag vet vem du menar!!! =) Nu har jag en ny blogg om du vill titta in...=) ha det fint.http://lindamayans.blogspot.com/
  //Linda

  SvaraRadera
 2. Haha, jag gissa att ja vet vem du menar.. Jag har hört talas om henne!! :P

  SvaraRadera
 3. du har nästan namnsdag idag!!! Grattis,.

  SvaraRadera