Antal besökare

lördag, augusti 23, 2008

En jobbig dag på jobbet...

Jaa, Det var precis vad det var.. Även om det inte var så mycket att göra så är man ändå slut efter en hel dag på jobbet.. Jag var ju på jobbet trots allt mellan 07.00 och 21.15 vilket gör att man blir slut även om man inte gör så mycket.. Eller vad säger ni?

Jag ska jobba även imorrn.. Har min jobbar helg nu.. Men som tur är så ska jag inte vara där hela dagen då.. haha, slutar faktiskt efter 16... Så då ska jag hem och lägga upp fötterna på soffan och bara mysa framför tv:n hela kvällen.. Då får Peder ta hand om mej..;)

Har inte så mycket annat roligt att berätta... Men vi hörs till nästa sväng..

Glöm nu inte bort att skriva nån rad i gästboken.. Tycker om att ha lite att läsa oxå..:P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar