Antal besökare

fredag, augusti 08, 2008

SkrapBingo och hundsäng...

Jaa, det är som det låter...

Jag fyllde på mobilen i stan idag och när jag ändå var där så köpte jag en SkrapBingo lott. Nu för en halvtimme sen skrapade jag den och vad upptäckte jag? Joo, jag har vunnit.. Och inte en liten sketans summa som man oftast vinner utan jag har vunnit 10 500kr.. Gissa om man blev glad.... Jag vart väldigt överraskad oxå förstås..:P Men jag tackar och bockar.. Det var väl behövt här..;)

Sen håller jag på att göra en hundsäng åt Taxi men jag blir så arg på den varje gång jag sätter mej och ska göra den klar.. Det är ju inte mycket kvar men varje gång så är det något som krånglar (tex. häftpistolen) eller så blir jag arg och sur på Peder.... Men vad kan man göra?
Måste försöka göra det klart nån gång.. När det inte krånglar förstås......


Vad mer ska man säga? Hmm... Vet inte riktigt.. Jag tror jag är nöjd för denna gång..:P
Vi synes..;)

1 kommentar:

  1. Grattis till vinsten, tänk om man kunde ha sån tur//Jessica L

    SvaraRadera