Antal besökare

onsdag, september 03, 2008

En jobbig onsdag..

Eller vad ska man säga?
Jobbade 7.00 - 16.15, men jag kan ju inte säga att jag hade den jobbigaste dagen hittills...
Jag hade nämligen en kurs mellan 8.30 - 11.30 där jag fick lära mej mer om äldre och läkemedel.. Jag ska gå denna kurs 3ggr innan jag räknas som "färdiglärd" inom det området.. Det var väldigt intressant att höra om just för att äldre reagerar helt annars på olika tabletter än vad yngre gör..

Sen hade jag personalträff på eftermiddagen så jag har ju som sagt inte hunnit jobba så mycket...
Men man blev ju lagomt trött ändå, just för att man satt så mycket och man är ju inte helt van att sitta hela jobbardagen...

Efter jobbet hämtade jag upp Peder å sen for vi mot stan till BARNENS HUS!!
Vi skulle nämligen kolla upp olika saker som behövs till den "lille", men det slutade med att vi beställde både en barnvagn och en bilbarnstol... Men vi vart som helt nöjda med resultatet även om det gick fort.. Vi hade en duktig och kompetent tjej som hjälpte oss med beslutet...

Efter det for vi och köpte kina mat innan vi for hem för att krascha i soffan och dö titta på IDOL 2008... Ja, Idol har börjat om och nu är det med en ny jury... Oj så roligt, Eller??

Nee.. Nu ska jag krypa ner under filten och titta på tv:n... Ha't........

3 kommentarer:

 1. Nyfiken!! Vad blev det för barnvagn?? /L

  SvaraRadera
 2. Hehe, redan ni är snabba. Jag gjorde inte allt sånt förrn i typ vecka 30. Vad vartdet för vagn då. Var ju själv och köpte en här om dan.
  //Linda

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att få börja shoppa lite saker...//Jessica

  SvaraRadera