Antal besökare

fredag, oktober 03, 2008

Ja, Nu är jag för arg för att orka hitta på en rubrik...

Jag ringde ju hyresgästföreningen för ett tag sen för att försöka ännu en gång att få tag på våran kontakt där.. och äntligen så fick jag tag på honom.. Jag berättade om allt som händer och har hänt, tror jag glömde lite men vadå? Det mesta viktiga sa jag iaf...

Han skulle prata med Hyresvärden och se hur han ställer sig till det hela och vad som ska hända här...

Fick aldrig veta hur det gick men självklart ringde Peder denna gång idag till honom, för att nu har Hyresvärden bestämt att vi ska betala FULL hyra plus parkering för 2 bilar...

För det första? Peder har ännu inte bott av det han har arbetat på lägenheten... Vilket är ca. 13 500kr.. Sen så har vi inga parkeringar, det finns ingen utsatt plats där vi ska parkera bilarna och inte heller vars motorvärmaruttagen finns...

Så varför ska man behöva betala parkering om man står på olika ställen varje gång man parkerar här???

Nee, Nu är jag så arg på dom att jag har STOR lust att flytta, å det spelar ingen roll om jag så ska bo i en SKRUBB!!!!

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Sen ska jag väl berätta att jag har varit på husvisning ikväll på ett litet sött hus här i Bureå..
http://hemnet.se/beskrivning/hemnet/288780

Huset är bara på 106kvm.. Men det var mysigt och bra på andra sätt.. Även om det var litet så var det ett bra hus.. Det var lagomt i pris och var fint..

Så vi får väl se hur det blir..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar