Antal besökare

söndag, december 21, 2008

Nedräkning..

..till julaftons härliga stund..
Längtar tills jag sitter med familjen och bara tar det lugnt på julafton...
Julmaten ska bli gott, men tyvärr så får jag ju inte äta allt av det goda.. Fast allt på julbordet är ju iofs inte såå gott..

Vad ska jag få för paket då? Kanske nå bra eller nå kul att ha...
Jag är ju såå nyfiken på allt just nu och speciellt när jag har lite extra energi kvar då jag inte gör så mycket på dagarna.. Men jag måste snart se till att skaffa en hobby då jag annars sitter framför datorn nästan hela min vakna tid...

Men jag har även nedräkning till 24 februari (som alla säkert redan vet och förstår).. Ibland vill man att den dagen ska vara NU så man får det överstökat och att man sitter där med en liten knodd med sina små fingrar osv...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar