Antal besökare

söndag, mars 08, 2009

Helgen

Ja, denna helg har det inte hänt så mycket.. Vi har mest tagit det lugnt..

Jag måste ju oxå säga att vi har ju varit ut på premiär i barnvagnen.. Ella låg och sov så sött i den stora vagnen.. :P Ja, den är ju stor i jämförelse med Ella..

I fredags var jag på BVC där vi mätte och vägde lillan..
Hon var då 55,5cm och vägde 4360g.. Stora flickan.. :P

Ja, för de som vet så har jag ju haft problem att röra på mej pga ont efter förlossningen.. Men i veckan som var så tog jag bort stygnen och efter det så känns det MYCKET bättre.. Kan ju faktiskt gå nu.. *helt imponerad av att jag kan GÅ*
Så nu rör jag på mej så mycket som jag vill.. Bara för att få igång kondisen igen, lite iaf.. Jag vet att Jenny sitter där nu och säger "nej nej, ofta du skulle röra på dej", men jag rör på mej mer än förut iaf ska du veta..

Vad mer då? Jo, jag har ju haft besök av mamma å pappa igår då de var så sugna på att snusa bäbis.. Och det var ju trevligt att de kom.. Jag å Peder får ju fara å hälsa på dom sen..

Och i helgen pga att Peders syster gör om köket så har vi då inte alls behövt laga mat då vi har blivit bjudna av Peders föräldrar.. Jag tror mest att det beror på att Svärmor Gerdha vill snusa bäbis.. ;) Man får ju nästan inte alls ha Ella när hon är med.. Haha, men hon måste ju få snusa allt hon vill.. Jag får ju ha Ella resten av tiden.. Thihi..

Jaa, du Sara.. Jag väntar fortfarande på att du ska dra hit David och hälsa på oss.. Ni skulle ju komma nu i helgen.. Men ingen Sara och ingen David har vi sett.. Kom nu.. :)

Och självklart har jag de senaste bilderna på Ella som ni kan dregla över.. :)
Peder smygde med på ett kort oxå.. Han är så söt med nappen i munnen.. ;)


1 kommentar:

  1. Det vart så tajt med jobb i helgen, och jag ville inte så gärna skicka iväg David själv - jag vill ju också snusa Ella :) Så vi kommer någon kväll i början av veckan istället, jag slår en pling innan så jag vet att ni är hemma och anständiga ;) typ... KRAM!

    SvaraRadera