Antal besökare

lördag, april 11, 2009

Påskafton

Ja, Vad ska jag hitta på idag?
Peder jobbar fram till ca 18.00 och är inte hemma förrän runt 18.30

Så jag och Ella är hemma själva.. Funderar på att ta Taxi på en promenad, men han har börjat bli så trotsig och lyssnar inte riktigt på mej..
Får försöka ta tag i det där...

Vad mer då?
Hmm.. Har ju ingen bil heller så jag tar mej inte ens från Bureå om jag förstås inte tar bussen.. Men då måste man ju kolla efter hur de går och då det är en RÖD dag så går det inte många bussar alls.. :(

Joo, för de som inte vet så har jag ju faktiskt tagit mej råd att fixa min frisyr.. Har nu en bra frisyr och till och med färgat håret..:P Kanske sen att berätta det då det var typ nån vecka sen jag gjorde det.. Men Bättre sent än aldrig..;)

Och här har ni dagens Ella bilder..:)

Oj då.. Jag och Peder slank visst med på ett kort..;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar