Antal besökare

torsdag, april 23, 2009

Städmani?

Jaa, Jag tänkte ju att jag bara skulle städa vardagsrummet och toaletterna idag.. Men det blev hela huset i slutändan.. Dock inte direkt grov städning utan vanlig vecko städning.. Och tur som jag har så dammsugar ju Peder så jag behöver ju bara torka golven efter honom..

Sen idag har jag ju varit på mamma fikat och hade roligt, men det var varmt.. Jag å Ella var på väg att törsta ihjäl för att det var så varmt.. Tur för henne så har ju hon ALLTID nära till drickat men jag måste ju gå å hämta drickat jag.. Lite orättvist.. ;)

Sen har jag hunnit vecko handla och spanat på några baden baden som vi vill ha.. Man måste ju få glassa i solen nu när vi har hus å såå.. ;)

Jaa, Nu har jag nog inge mer att säga.. Jag ska alldeles strax börja med maten så ni får vänta tills en annan dag..

Här har ni Ella från imorse då hon låg på skötbordet och hade skoj åt mobilen som hänger ovanför... Hon skrattade som bara den för att mobilen är så bra...

Och nu ser hon ut så här när hon ligger och sover i babykorgen...


Visst är hon den sötaste? ;)

3 kommentarer:

  1. Söt är hon absolut. Men jag tycker ju (självklart) att mina barn är dom sötaste. :D *haha*

    Ha en bra helg!

    SvaraRadera
  2. Hon är nog den sötaste :)

    SvaraRadera