Antal besökare

torsdag, april 02, 2009

Torsdag

Ja, Vad ska jag hitta på idag?
Peder jobbar HELA dagen.. Kommer väl hem runt 22.30 ikväll så jag är helt ensam med hund och bebis...

Har dessutom ingen bil då Peder tog den till jobbet, så Bureå är där jag kommer spendera min dag..

Har varit duktig idag och tog en promenad till Konsum med vagnen (Ella låg däri om ni inte förstod det redan) och Taxi för att handla lite som vi behöver och lyckades dessutom frakta med alla varor hem under vagnen förstås..

Vad mer då? Ella har börjat bli jobbigare.. Tror nog att hon saknar Pappa Peder nu när han är på jobbet.. Hon blir som aldrig nöjd och sover endast om jag håller i henne eller då jag är ute och går med vagnen... Vad ska man då göra? Orkar ju inte vara ute och gå hela dagen samtidigt som jag inte heller orkar bära runt på 5kg hela dagen....

Jo, Peder fyllde ju år i helgen som var och vi hade MASSOR med besök.. Tror vi var runt 15 pers och otroligt nog så rymdes vi i huset.. Ett bra hus vi har..;)
Och det vart några försök till att ta kusinfoton, men kusinerna ville dock inte sitta stilla tillräckligt länge för att det skulle bli några fantastiska foton..

Sen om ni inte har sett så är faktiskt Ella med i tidningen idag, dock så har hon fel text bredvid hennes söta foto.. Den rätta texten och fotot skulle komma med i tidningen igen imorgon.. Bättre lycka då kanske?

Och självklart ska ni få glutta på några Ella bilder..
En bild på Taxi lyckades också smita med.. :PInga kommentarer:

Skicka en kommentar