Antal besökare

torsdag, maj 14, 2009

3 månader och vaccination

För ni som inte orkar hålla reda eller som kanske håller reda så blev ju Ella 3 månader igår...
Detta firade vi inte alls.. Haha, men hon var så snäll och söt igår så det blev en bra dag ändå...

Ja, Idag har det varit en spännande dag.. Ella har fått 3 månaders vaccinationen som är mot Hjärnhinneinflammation, Pneumokocker, Polio och Stelkramp...
Det värkte i mammahjärtat när de gav sprutorna och som tur var så slapp jag se det för att Peder fick hålla fast henne och då döljde han det hela för mej...

Sen dess har hon varit otröstlig.. Inget duger när hon väl blir ledsen idag... Jag har provat allt tror jag.. Men nu har hon iaf somnat av utmattning skulle jag tro... Jag hoppas bara att hon inte får feber eller nå sånt.. Hon kan ju faktiskt få det pga sprutorna..
JA, jag skrev sprutorna! Hon fick nämligen 2 sprutor, 1 i vardera ben och dessutom fick hon sprutorna samtidigt och Peder som sagt fick hålla fast henne...

På Bvc passade hon även på att ta längd, vikt och huvudomfång och detta är värdena just nu:
5875 G, 61cm lång och med ett hattmått på 40..

Sen som ni ser så har jag ännu en gång gjort om bloggen och jag har tänkt göra ännu fler ändringar men det dröjer för man måste ju anpassa sig då man har en liten tjej som kräver mycket uppmärksamhet...

Ne, nu har jag väl uppdaterat det nyaste som har hänt...

Så fram med bilder på Ella.. :)
Men först lite bilder på Taxi...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar