Antal besökare

måndag, maj 18, 2009

Måndag

I helgen hade vi det jätte skoj..

Lördagen spenderades med syskonen i Piteå på "Skeppet" som det heter..
Vi var med småttingarna i "Nimbys värld" och sprang runt, klättrade, kastade bollar, åkte rutschkana osv... Skoj var det och jag tycker det är så otroligt att de små kan ha så mycket energi.. men då fick de ju en tupplur både före och efter detta..

Senare på kvällen åt vi middag hos mamma å pappa och det var gott.. Trevligt att ha HELA familjen samlade...

Ella skötte sej bra under denna tid.. Lite gnäll och mest bara gos och skratt... Tur att hon hade en bra dag då..Idag har jag varit på Tupperware party och jag blev bara mer sugen på att bli en konsult... Funderar starkt på att bli det nu...

Vad mer då? Jag tror nog inte att jag har nå mer att säga.. Detta får nog räcka.. men ni ska få nån bild på Ella iaf..

1 kommentar:

  1. Kul med besök idag! Det får ni gärna göra om.
    Vecka 24 passar mig bra, jag jobbar förmiddag då så jag har alla kvällar lediga. ska höra mig för bland mina bekanta om det är någon som är intresserad av att komma!!// Lisa

    SvaraRadera