Antal besökare

söndag, maj 03, 2009

Valborg, Hundvakt, Födelsedag

Ja, Det har varit Valborgs och den firade jag och Peder uppe i mammas å pappas stuga..
Det var trevligt med grillning och massa prat och skratt...
Vi var dessutom hundvakt åt Jenny å PJ så lilla Oscar fick följa med och springa fritt ute i naturen.. Oj så lycklig han var...
Peder är ju också glad att få en hund som faktiskt vill göra nå istället för att bara lata sig och snusa lite...

Jag är hundvakt nu också då Jenny å PJ är på fest och jag har tänkt dra ut en tand på Oscar som skulle ha behövt vara utdragen för länge sen men jag kom fram till att man måste vara 2 så jag väntar på att Peder ska komma hem och hjälpa mig.. ;)

Sen har det varit 2 födelsedagar.. Sara som fyllde 23 på valborgs och Tobbe (Peders systers man) som fyllde 40... Tänk så länge det är kvar innan man blir 40.. Skulle nog ha en 40 års kris innan jag ens fyllde 40 bara för oron inför den.. ;) Eller vad säger ni?

Sen fyller ju jag år i slutet av månaden så jag tycker nu att ni ska komma med en massa presenter till mig, eller det kan ju även vara tjänster så som kratta gården, städa huset, packa upp lådor osv.. Ni fattar nog vad jag menar.. :P

Ella har varit jätte glad i morse och hon råkade fastna leende på några kort sp det var ju kul..

Ne, nu ska jag spela WOW så jag kommer ikapp Jenny.. Men njut ni av bilderna här nedan...


1 kommentar: