Antal besökare

lördag, juli 18, 2009

08.00 Starttid...

Jo, det verkar som om lillan har börjat få in en sovrutin.. Så starttiden i dag blev 08.00 och en trött Carin släpar sig ur sängen då hon inte kunde lämna bort det lilla monstret till karln.. Peder har nämligen jobbat natt så han måste ju också få sova..

Men vad ska det lilla monstret och den trötta Carin hitta på idag då?
Lördag och inget att göra.. Ont har man också utan en direkt anledning...

Jag lägger in ett kort på Taxi när han är väldigt förbannad.. :)
Ja, Ni kanske inte visste att Taxi kunde bli helt galet förbannad.. ;) Här har ni beviset..



Sen lägger jag även in en bild på Ella när hon har smakat blåbär för första gången.. Detta händer när man rycker skeden ur mammas händer och sen far ju händerna lite som dom själva vill som alla vet.. ;)

Min familj skulle nog säga att hon är lik mig på detta kort för det finns även ett kort på mig när jag var liten och jag såg ungefär ut så här.. Bara lite värre.. ;)

Men hon är ju så söt när detta sker..

Ne, Nu ska jag ta tag i en skällande Taxi och mata lillan som verkar hungrig.. Så vi får höras.. :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar