Antal besökare

fredag, juli 24, 2009

Ikea, Grinig Ella

Ja, Denna vecka har vi hunnit med massor känns det som..
Jag kan knappt fatta att det redan är fredag...

Men veckan har sett ut så här:

MÅNDAG
Lämnade Taxi hos svärföräldrarna så han skulle få lugn och ro när jag Peder och lillan for till Norra B. för övernattning och umgänge med mina paranteser.. Väldigt trevligt hade vi...
Vi hann även vara förbi Åhsells möbler och MIO, för att kolla efter en soffa... Hittade dock inget speciellt bra, men sökandet går vidare..

Denna fåtölj fanns på Åhsells, väldigt söt och Passar Ella alldeles perfekt.. ;)
TISDAG
Fortfarande i Norra B. Men mot eftermiddagen beger vi oss till Ersmarks möbler för att även där kolla på soffor.. Hittade faktiskt en vi vart lite förälskade i.. Men man kan ju inte bestämma sig direkt.. :)
Så sen for vi till Byske möbler bara för att... Hittade en jätte ful skinn soffa som man satt hur underbart i som helst.. Hade den varit snyggare så hade vi nog slagit till direkt.. ;)
Efter möbel sökandet for vi förbi Syster och familj för lite paus fika och lite umgänge förstås...
Malte hade förstås full fart som vanligt och sprang runt som en tok... ;) (Undrar om Ella kommer ha samma energi?)
Vi pratade en hel del och Syster berättade att de faktiskt har 4 st soffor av samma sort bara för att de tycker om dem bäst.. ;) Nog för att vi inte ska ha 4 st soffor, men ganska coolt ändå.. :)

ONSDAG
Ikea tur med Peder och lillan förstås..
Ella blev ganska less på att åka bil och var nog grinig mest hela dagen för hon fick ju knappt leka någonting... Men sista varvet som vi gick på vart vi tvugna att bära lillan så hon fick se något och då blev hon tokglad och försökte charma hela Ikea... Hittade även en fåtölj på Ikea som vi vill ha. Karlstad snurrfåtölj heter den...

Sen hittade vi en hund till Ella som
hon absolut ville ha, så vi vart tvugna att köpa den..
Större delen av bilturen såg ut så här:


Men endel av tiden var även så här:
Även om den tiden var liten..Och eftersom vi hade en uttråkad liten sötnos som absolut inte ville åka bil i slutet, så var vi tvugna att stanna lite här och där.. Här är en bild då hon får leka lite med ratten...


Ja, Sen vart det då Torsdag vilket vi tog det ganska lugnt på.. Peder fixade lite sladdar (gömde sladdar så Ella inte kommer åt dem), jag handlade lite och Ella hade det hur bra som helst..
Vi hälsade även på hos Camilla med familj och dem fick faktiskt 2 rätt bra kort när Ella och alfred satt brevid varandra.. Undrar hur dessa kort blev.. Skulle nog vilja ha någon kopia.. ;)

Idag fredag ska vi på 50års kalas hos Peder moster..
Vi ska få middag och go fika, å sen ska hon få öppna en massa presenter..
Haha, det blir nog bra...

Ne, nu ska jag nog försöka göra något innan Ella vaknar från sin tupp lur... ;)

1 kommentar:

  1. Oj, vad stor lillan har blivit :) Växer så det knakar antar jag? ;)

    SvaraRadera