Antal besökare

tisdag, augusti 25, 2009

Blodgivare och Ella

Idag ska jag, Peder och Ella in till stan.. Det är nämligen så att Peder ska bli blodgivare idag.. Så då får han lämna bort lite blod som han inte behöver.. ;)

Och när vi ändå är på sjukhuset så ska vi passa på att hälsa på farmor min som äntligen har fått komma till en medicin avd... Hoppas att hon blir bättre snart, för det är trots allt min enda farmor och jag vill ha kvar henne länge till...

Sen har Ella blivit snabbare och smartare.. Gåstolen använder hon nästan till att springa fram i efter Taxi eller till olika föremål som varken jag eller Peder hade tänkt att hon skulle ha...

Sen har hon växt så mycket så på bilderna nedan kan ni se hur hon faktiskt kan nå att spela piano trots att hon är i gåstolen...

Hon har så otroligt roligt ibland.. Men hon är dock fortfarande väldigt kinkig på kvällarna och jag har försökt få henne att somna tidigare eller ta det lugnt och bara mysa ett tag, men det funkar nästan inget just nu.. Förutom om man är uppe och går med henne men det vill man inte riktigt göra med henne nu för hon är ju så tung...

För er som inte vet så var vi på BVC den 20:e och hon var då 7485g tjock och 68cm kort... Så ni kanske förstår att man inte vill kånka runt på henne nå längre stunder...

Vad mer då? Jo, hon vägrar ju äta vanlig mat (Förutom Nestlés gröt och välling) så jag kämpar med att få i henne riktig mat och jag vet ju inte riktigt hur jag ska göra... Gröten och vällingen äter hon med stort intresse, bara gapar och nästan anfaller skeden.. men så fort jag kommer med nå annat nu så har hon börjat rata det direkt..

Hur gör man?

Så jag provade iaf att låta henne äta själv och detta är resultatet.. *pekar neråt på bilderna*


Hon var inte lika intresserad av maten som hon var av skeden som faktiskt gick att äta på och hålla i.......

Men detta var nog allt för denna gång.. Höres nog nästa gång.. ;)

1 kommentar:

  1. så himla söt man kan vara!:):):)

    // frida (www.shooooo.blogg.se)

    SvaraRadera