Antal besökare

fredag, september 25, 2009

Vad gör man?Ja, vad gör man? Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har faktiskt ett skäl.. Har nämligen varit väldigt förkyld vilket gör att man inte har någon ork alls.. Speciellt för att man även haft en förkyld Ella som ränner runt och gör en massa bus.....

Ella har även bestämt sig för att man ska vakna och stiga upp vid 06,00 så man är lagomt trött och lagomt grinig, men vad gör man? Hon blir ju bara sur om man försöker hålla henne sovandes..

Men igår började vi känna oss bra igen och Peder snäll som han är tog ju faktiskt morgonen så jag fick sova lite extra då jag hade tagit nattskiftet..
Ja ni undrar kanske.. Det är nämligen så att Ella har vaknat i hel panik mitt i natten ca 02 och bara skrikigt halsen utav sig.. Svår att trösta och svår att söva om, men nu inatt fick hon sova helt bredvid mig och hon sov faktiskt hela natten, men vid 06 så gick det inte att få henne att somna om och eftersom jag hade lovat Peder sovmorgon så var det bara att stiga upp..

Nu sover hon igen och vilar lite...

Men iaf, igår bestämde vi oss för att gå en sväng med barnvagnen och leta upp en gunga så Ella skulle få gunga för första gången, men till min förvåning så hittade vi ingen barngunga någonstans alls här i detta Bureå... Kanske pga dessa nya regler (Gungorna får ju inte sitta för tätt) så de har ju tagit bort en gunga (troligtvis barn gungan) så nu får vi skaffa egen helt enkelt...

Och Peder fick veta igår att häcken ska bort på söndag så då är vi helt utan häck och det ska bli skönt faktiskt, för man skäms lite för hur det ser ut nu... Måste nog även ta hand om denna gård snart inför vintern iaf då det ligger TUSENTALS med äpplen över större delen av gården...

Idag ska vi på stan, jag behöver en vinterjacka, Ella behöver lite hon med och det ska bli kul att få komma ut lite...

Har dessutom bestämt med Peder att han ska få ta hand om läggningen av Ella nu på kvällen så hoppas att det ska börja gå bra så man faktiskt kan få komma bort någon kväll.. Han har ju faktiskt tagit hand om läggningen 2ggr själv och det har ju faktiskt gått relativt smärtfritt, men nu ska det gå smidigt som bara attan har jag bestämt.. ;)

Så jag ska då ut och gå med Taxi i någon timme, tänkte ha han och träna lite på kvällarna så vi får se hur det går med den gamla lilla saken.. Han var då väldigt duktig igår..

Annars då? Vad har riktigt hänt? Jag tror inte mycket alls har hänt...
Men det får vi ta en annan dag..

Idag ska vi iaf på stan så kanske att jag lägger upp nå bilder sen på vad det blev vi köpte.. :)2 kommentarer:

  1. nej de va ett bra tag sen du skrev, men har du varit sörkyld förstår jag! Har ju varit de själv så länge så jag vet att man inte har nån ork:)

    Hoppas ni hittar nå skoj på stan och att ni får en bra helg!:)

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera
  2. I know, har gått upp i tid på jobbet, vilket leder till att jag bara är där och sover när jag är hemma - så man blir lite asocial... Hur står allt till med er då? :)

    SvaraRadera