Antal besökare

lördag, januari 09, 2010

En sen men bra uppdatering..

Ja, Det har hunnit bli ett nytt år sen sist jag skrev, en ny månad och säkert en massa annat nytt också...

Själv har jag nog gjort samma vanliga nästan hela tiden... Känns då så om inte annat...

Ella har busat massor både här hemma som just nu ser ut som ren kaos pga henne och även hos sin kusin och andra vänner......

Ella går inte än men står väldigt stadigt och vi väntar tålmodigt på när hon ska bestämma sig... Men hon har inte riktigt vågat ta nå fler steg.. Hon gick ju faktiskt 2 steg helt själv på julafton så nu ska det väl komma snart...

Hon blir 11 månader nu den 13:e och jag kan inte riktigt förstå att tiden har gått så här fort då jag ändå ser henne som den lilla bäbis som hon var för snart 1 år sen... Men man får ju acceptera att tiden går fort och att jag får ha henne här hemma i massa år till ändå.. :P

Nyåret skålades in med mina föräldrar här hemma hos mig, riktigt trevligt...

Har väl inte heller hunnit med så mycket annat.. Men på Måndag ska vi med Ella på Öron och se om hon verkligen hör så dåligt som BVC tror... (Vi tror inte på det men man kan väl alltid ha fel)

och på Tisdag ska jag på min första arbets intervju efter beskedet... Det är för Sjungande dalens hemtjänst och vi får väl se vad de tycker om mig... Jag blir alltid så nervös på inför och på dessa möten... Men om jag inte har nå jobb innan den 1 Februari så får jag ju gå hemma med full lön så det är ju alltid bra.. ;)

Annars har jag inte så mycket att tillägga förutom att jag lägger in en massa bilder sen...

2 kommentarer:

  1. Trevligt att läsa om er och Ella .Hoppas att du uppdaterar tätare framledes Hälsningar Farsan.

    SvaraRadera
  2. gå hemma med full lön lät väl inte helt fel!:) hur fixar man så man får de så bra?:) hahah

    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera