Antal besökare

tisdag, januari 12, 2010

Ja, som sagt...

Ja, Igår kan jag ju börja med så var jag till stan med Ella... Men före Ella skulle upp på sin tid på Öron så gick jag, Ella och Jenny en sväng på stan och hittade en massa söta saker och även en klänning som Ella ska få ha när hon fyller år..:)

Sen for vi upp på öron och var väl där några minuter före tiden vi hade och det hade nog inte gjort nå om jag var lite sen heller för jag fick vänta ca 15 min innan de gjorde hörseltestet på henne men Ella ville bara vara med en liten stund, hon har ju så bra koncentrationsförmåga... Men iaf så efter det fick vi sätta oss och vänta ytterligare en kvart för att komma in till doktorn som tittade lite snabbt i Ellas öron och sen sa hon bara att Ella var HELT NORMAL! Så där ser man.. ;) BVC har inte alltid rätt.. :P

Men idag däremot så var jag faktiskt på Arbetsintervju för Sjungande dalens hemtjänst och den gick väl bra, satt och snackade ett tag, de visade mig arbetsplatsen och liknande och allt som allt tog det typ 1 timme så Peder och Ella var lagomt less när jag kom ut därifrån..

För övrigt så följde de med för att fara till någon data affär och kolla om de hade en strömkabel till min bärbara hårddisk, för den har försvunnit spårlöst från vårat hem och tro mig vi har letat! Som tokar har vi sprungit runt och kollat bakom möbler, byråer, pianot, i lådor, skåp och garderober och vi hittar inte en endaste skymt av en kabel som skulle kunna vara till min hårddisk... Vad gör man?

Ja, det var nog det för denna gången, men kan ju nämna att jag får veta svar om Sjungandes hemtjänst på fredag och då har jag även en intervju för Regnbågen......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar