Antal besökare

måndag, februari 01, 2010

12 dagar kvar..

Ja, Det är äntligen februari och endast 12 dagar kvar innan min lilla tjej blir 1år...
Jag kan inte fatta att tiden har gått så fort och att hon faktiskt har blivit så stor... Det känns inte som att det var så länge sen som vi kom hem med en liten tjej i famnen som nästen inte kunde något alls... Men nu kan hon så mycket att man bara häpnar varje gång..

Hon pekar nu på massor med olika saker för att få veta vad de heter: Lampan, klockan, tavlan och en massa mer... Försökte faktisk även säga klockan idag men hon är ju trots allt inte helt 1år än så det blev Kockan... Men det går framåt och hon försöker gå lite varje dag så snart kommer vi nod se henne gå helt själv och väldigt långt också.. Men vem vet, hon är ju så otroligt snabb på att krypa så hon kanske fortsätter med det ett tag till...

Vi var på öppna förskolan idag och fick även träffa rektorn för bureå området och vi fick svar på lite olika frågor. Hon skulle tydligen börja gå igenom papperen för våran förskoleplats nu i vecken eller nästa vecka så förhoppningsvis får vi höra något snart och förhoppningsvist får vi plats på förskolan som ligger 50 meter bort... Men fick även veta att de har knökfullt på alla förskolor i bureå så har vi riktigt otur får vi plats i stan, men vi hoppas att det inte blir så..

Annars då?

Jo, tänkte passa på att bjuda in er alla läsare hem till oss lördagen den 13:e då vi har tänkt fira Ellas 1-årsdag.. Kommer att ha öppet hus så bara att dyka upp nästan när ni vill under dagen.. Kommer att vara tårta, fika, trevligt umgänge och självklart ska Ella få öppna några paket också..

2 kommentarer:

  1. ok tack då vet jag de!:)


    //Frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera
  2. Är så dålig på att ha mobben med mig, lös och ledig har typ fått en ny betydelse med mig - bara ett höfskynke och lianer som fattas :P Men snart så! Ska försöka hålla mig närmre fonen :)

    SvaraRadera