Antal besökare

måndag, februari 08, 2010

5 dagar kvar..

Ja, Nu är det 5 dagar kvar innan lillan fyller hela 1år, det går fort och det går nog nästan ännu fortare nu när jag har börjat jobba...

Jag jobbade faktiskt min första jobbardag idag (trots att jag har varit i tjänst sen den 1:a) på Bureågården här i Bureå... Jag ska få jobba på avdelningen Smultronet med vad som verkar vara en väldigt fin arbetsgrupp... Vårdtagarna är nog även dem ganska snälla och rara.. :P

Det var väldigt jobbigt idag måste jag säga.. Mycket nya intryck, mycket nytt att lära sig (om vårdtagarna, de olika rummen, vars allt finns osv.) så jag får se hur mycket jag minns tills imorgon.. Känns lite jobbigt just nu att allt är så nytt, men det blir väl bättre hoppas jag iaf...

Vad mer att säga då?

Just nu sitter jag bara i någon dimma så jag ska nog alldeles strax gå och sova...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar