Antal besökare

lördag, mars 06, 2010

Lördag 6 Mars

Hej mina bloggläsare...
Jag vet att det var länge sen jag skrev men vad gör man när det känns som att man jobbar hela tiden och sen kommer hem för att hinna umgås en stund med lillan innan hon ska sova...

Jag är så trött dessutom nu för tiden att jag vet inte vad.. Kanske jobbat för mycket nu...

Jag var så trött igår att jag somnade på soffan dödstrött ungefär samtidigt som Peder la Ella i sängen... Vid 23 tyckte han att jag borde flytta över till sängen så det gjorde jag och sov vidare till ungefär 10 i morse... Ni kan ju förstå att jag har fått sova massor men det känns som det ändå har blivit för lite...

Det har inte hänt så mycket här i huset, förutom att Ella har förstört lite av våran tapet i vardagsrummet (Bakom gardinen vart det så det är inte så farligt)...

Jag har börjat komma in i jobbet rätt så bra så jag vet vad som behövs göras iaf...

Nå annat ni vill veta?Inga kommentarer:

Skicka en kommentar