Antal besökare

lördag, maj 29, 2010

Grattis Carin...

Ja, Igår fyllde jag ännu ett år äldre och inser att visheten inte riktigt hänger med i mitt åldrande.. Haha, Det är ju fortfarande så att jag känner mig som en tonåring i sinnet men nu i ålder så känner jag mej som en..... Ja vad?

Iaf så for Peder iväg lite hastigt på arbete igår ute på Rönnskär så jag fick fira min födelsedag hemma med den lilla virvelvinden som vi faktiskt har...

Iaf så har nu äntligen toan blivit klar (nästan iaf) bara små fix kvar på schemat men det ska vi fixa själv... Annars så är nog allt lugnt...

Har haft lite fotning här idag då jag har ännu en jobbar helg och just nu är jag hemma på timmar och snart åter på jobbet...

Kan säga nu att efter att ha jobbat där i 3 månader så känner jag mej ganska lugn.. Är väldigt fina arbetskamrater och väldigt fina boende också... Känns bra helt enkelt.. Inte riktigt som förr då man inte alls visste vad någon tyckte och tänkte...

Peder har lämnat bort Ella idag till sina föräldrar då våran helg blev så här... Men känns ganska skönt att bara få vara nu när jag har så få timmar hemma också...

Imorgon är det morsdag men då jag har jobbar helg så kommer den dagen också att förbli ofirad men har kanske tänkt ta igen allt firande på tisdag till veckan... Ska se om någon är sugen på att komma hit..:) För isf ska jag ta och baka nå roligt och se så att allt blir bra... haha...

Annars då? Tror inte jag har något nytt att berätta så ni får helt enkelt njuta av min lilla foto stund här en mulen lördag... Det hänger även med några bilder från ett tag sen...


Det var nog allt.. Syns nästa gång jag orkar / har tid att skriva...
2 kommentarer:

 1. ok va bra!:) gud va stor hon har blivit!!!! shit asså!!!
  majsan sa att ni skulle ta bort taxi efter sommaren, och vi funderar på om vi ska hitta nytt hem till gizmo, skulle ni vara intresserade om de blir aktuellt`?:)

  måste ju fråga i alla fall!:)

  annars då? allt bra?:)

  mvh frida ( www.shooooo.blogg.se )

  SvaraRadera
 2. ja gud skit stor och så ljushårig!!!:) tok söt!!:):)

  ja men gör de! för vi håller på att fundera hur vi ska göra:) så då kan du bearbeta han så blir de aktuellt så får ni väl låna och testa och vi får känna oss för hur de blir utan han och så sen får vi vl se hur vi gör?:)

  Killar behöver alltid bearbetas!;) hahah

  //frida ( www.shooooo.blogg.se )

  SvaraRadera