Antal besökare

söndag, augusti 08, 2010

En Fartfylld dag..

Ja, idag har det varit en fartfylld dag, även om dagen inte är slut så är den då definitivt det för Ella.. :)

Hon tog en rejäl sovmorgon, jag fick faktiskt väcka henne för att få upp henne...

Hon somnade igår runt 19.30 ca och sov till i morse en stund före 10... Snacka om sömn hon fick där..:)

Sen hade vi besök av syster med c/o så Ella fick ju leka en massa med sin stora kusin Malte vilket hon hade superskoj med, det såg man när de sprang omkring och jagade varann här i huset.. vid 12-tiden bestämdes det att vi skulle kolla in Leos lekland här i Skellefteå så dit for vi, åt lite mat och ungarna fick busa ännu mer.. Ella hade super skoj och visste knappt vars hon skulle springa och klättra.. Men varmt var det också.. Men vad ska man räkna med när det är runt 18 ute och 45 miljoner ungar inne på leos? ;)

(OK, jag kanske överdrev lite med antalet ungar men det sprang så många ungar där att jag hann inte riktigt räkna alla..)

Ella sov ju såklart i bilen på vägen hem men så fort vi kom hem så var det fullt bus igen och hon höll igång ända fram till middagen som hon slukade och försökte till och med slicka skålen efter mer mat..:P Sen slocknade Ella på soffan vid 17,30 och där har hon sovit tills för en liten stund sen då jag la i säng henne och gav vällingen i sömnen.. (Hoppar över tandborstningen ikväll iaf)

Så så har denna dagen sett ut..

Förresten så har mina föräldrar ställt ut sin buse till hund idag uppe i Kiruna och det gick tydligen bra för honom även om han inte var bäst...

1 kommentar:

  1. Det var en trevlig dag! Det gör vi om fler gånger!

    SvaraRadera