Antal besökare

tisdag, augusti 17, 2010

Rubriklös

Nu är det 4 dagar sen Taxi försvann och jag har egentligen inte orkat skriva så mycket om det för att han var min första och bästa hund. Att Taxi försvann gjorde oss alla ledsna och vi sörjer nu honom mycket. Men vi ansåg att han hade gjort sitt då han var gammal och hade alla sina krämpor.
Oj oj.. Jag ska inte gå in för mycket för som sagt, det var bara 4 dagar sen han försvann och det blev ett stort hål i denna familj och i våra hjärtan...Men för att vända på bladet och istället berätta något roligt så är det så att Ella har sin andra vecka på inskolningen på nya dagiset och hon älskar verkligen dagiset... Hon struntar helt och hållet i mig och vill bara springa iväg och leka. Väldigt roligt att faktiskt se Ella vara så glad i allt och alla på detta dagis och jag ångrar nu inte det minsta att vi faktiskt bytte dagis. Camilla heter våran inskolare och verkar vara en super rolig person.

Själv har jag svårt att fatta att Ella redan är 1 ½ år... Det känns overkligt och hon har blivit så stor. Hon har dessutom börjat växa massor bara nu senaste månaden har det hänt massor och nya ord kommer det ganska ofta...

Länge sen hon såg ut så här:Men jag måste nog gå nu för hon verkar vakna ur sin drömmande värld..

Tills nästa gång...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar