Antal besökare

fredag, september 10, 2010

Fredag.....

Idag är det fredag om någon har missat det.. Jag skriver som vanligt inte ofta.. Men jag har väldigt mycket intressant att skriva ändå..:P

Eller vad tycker du?

Jag har lämnat Ella på dagis.. Ja jag vet.. Man ska inte sitta vid datorn när man har lämnat ungen på dagis men vad ska jag annars göra?
Jo just ja.. Jag kan ju ta hand om tvätten..:P Men det orkar jag inte riktigt nu.. Måste ändå äta frukost först...

Jo, Fredag var det ja.. Och både jag och Peder har jobbar helg så lilla Ella ska få vara hos sin mormor och morfar i helgen.. Känns skönt, men blir lika förvånad och lite irriterad över att mamma min ALLTID glömmer bort att jag pratat med henne om det... Så jag har gjort det till en vana att alltid ringa för att påminna och då blånekar hon att hon ens har hört nå..

Men så kan det vara.. Nästa gång tror jag att jag ska prata med pappa om det... Då kanske han kommer ihåg det..:)

Vad mer då? Jo, Jag måste lämna in symaskinen min då den endast kan göra raksöm och ingen annan... Jag har försökt... Men nej.. Så jag undrar ju hur mycket det kommer kosta... :S

Tänkte att jag skulle lägga in en gammal bild på Ella... Här är hon 3 månader:


Vilken liten sötnos hon var då... Och nu är hon en stor sötnos på 83,5 cm och 10700 g...
Vi var på BVC igår...

Men hon fick ingen vaccination då hon har kvar LITE hosta och lite SNOR sen typ 3 veckor tillbaka.. Kommer hon att bli av med det? Jag vet inte.. Men det kan ju sitta i och då sprutan är mot mässling och påssjuka så klart man inte vill chansa.. Ska dit igen den 23:e och se om det blir någon spruta då...

Men nu ska jag gå och göra nå betydligt viktigare...

ByeeeInga kommentarer:

Skicka en kommentar