Antal besökare

söndag, september 12, 2010

Idag o Imorgon..

Idag har jag jobbat det sista av min jobbarhelg och är därmed ledig till och med på torsdag då jag ska börja om igen eller kanske ska skriva jobba 2 dagar på hela den veckan...

En del kan ha det bra eller vad tycker ni?

Annars har jag 2 Tupperware visningar till veckan också som jag ska roa mig med.. En ska ju vara här hemma hos mig så jag hoppas att den kommer gå helt strålande bra.. Så jag faktiskt får sålt mycket och bra saker...

Annars så ska jag fara till stan imorrn och hämta en hund som vi ska ha på prov ett tag och se hur det går..:P Gizmo heter han och verkar vara en riktigt rolig hund.. Kanske en som jag verkligen får arbeta med, då jag gillar hundträning och lydnad en del.. :P


1 kommentar:

  1. Spännande med hunden! Du får lägga upp nån bild när han anländer!

    SvaraRadera