Antal besökare

lördag, september 18, 2010

Lördag

Massor har hänt idag och jag hoppas att det inte händer så mycket mer då jag är ganska trött nu...

Dagen började med att Ella fick vara med sin farmor och farfar då jag for på klädbytardagen här i Bure... Jag blir lika skrämd varje gång jag är in på en sådan... Föräldrar som sliter kläder från högarna.. Har fulla Ikea påsar som de går runt med... Kaos på alla sätt och vis och självklart fler människor än golv att gå på...

Jag höll ut 1 timme innan jag i paniken drog mig mot kassan med det lilla jag handlade...

Men ni har tur denna gång... Bestämde mig nämligen att ladda in alla foton från kameran och här har ni lite bilder från här om dagen då vi var ute och busade...

Hunden i bild är Gizmo som vi har här och han verkar vara en super rolig kompis både för Ella och för mig...Idag har jag faktiskt varit ute och cyklat med Ella bak i cykelvagnen och Gizmo i koppel brevid (springandes) och jag kan säga att han har nästan inte rört på sig sen vi kom hem.. Han vart så slut även om han försökte visa att jag inte riktigt hade tagit alla krafter...

Det är ju val imorrn om någon har missat det... Själv tycker jag att man blir påminnd så fort man stiger utanför dörren (eller slår på tv:n för den delen)..

Peder verkar ha fått influensa så jag vet inte riktigt hur jag ska göra om det här med min visning jag ska ha imorrn... Men jag hoppas att det går bra ändå...


Vi ser väl... Ha't


1 kommentar:

  1. kul att se att de går bra!;);)

    //frida ( www.shooooo.blogg.se )

    SvaraRadera