Antal besökare

lördag, oktober 02, 2010

Veckans film....

Nu i veckan har jag faktiskt sett 2 filmer, en trots att Peder protesterade högt och rent bönade att jag skulle se den senare då han var på jobbet.. Den andra passade jag på att se nu idag då Peder faktiskt är på jobbet...

Dessa filmer är totala "trippel F" filmer (Ful, Flänn, Film)... Filmer som man inte ska visa för killen man just börjat "Dejta"... (Bara som tips)

Annars är det bra historier och klart värda att se.. Även om jag tycker bättre om Remember me...


Den första fick jag rekommenderad av syster

Filmen hade en bra handling, men om det fanns en bättre skådespelare än Miley Cyrus och killen hon hade som spelade mot henne... Men som även bör sägas så enligt mig så kan man inte ha torra ögon efter filmen är sedd ändå...

Filmen heter "The last song"Den andra filmen är med en jämnårig engelsman som jag tror att många tjejer och framförallt vi unga tjejer vet vem det är..

Nämnligen Robert Pattinson, eller många känner ju honom som Edward Cullen (Twillight), vampyren som charmar...

Denna gång är han vanlig människa och faktiskt så verkar han vara en som är ganska förvirrad av livet... Väldigt bra historia kan jag säga... Men även denna gör att tårarna inte håller sig borta...

Filmen heter "Remember me"Inga kommentarer:

Skicka en kommentar