Antal besökare

tisdag, januari 11, 2011

Jag sitter i en het diskussion...

på datorn och inne på en community som heter Familjeliv...

Vi diskuterar namnet på det kvinnliga könsorganet och jag anser att man har lärt sig att kvinnans kön är något man inte pratar om (TABU) och att man därför skaffar så otroligt många ord för just samma sak...

Om man ska gå enligt vad sjukhusen och deras dokumentation så skulle man få en ordentlig åtsägning om man skulle skriva något annat än de kliniskt riktiga orden, alltså Vulva och Slida.

Det nyaste ordet är Snippa som tydligen ska innefatta hela kvinnans kön.
För er som inte vet så heter kvinnans yttre delar Vulva och de inre för Slida.
Snippa är nog bland det hemskaste ordet jag hört och jag kan fortfarande inte förstå vad som är så hemskt med Vulva och Slida.. Vet du?

Med Ella så använder jag använda just Vulva och Slida för att hon ska veta vad hennes delar heter, precis som Ben, arm och öga. Ella kan detta och även om dagis eller något annat ställe ska försöka få henna att det heter något annat så kommer hon förstå och när hon blir tillräckligt gammal kommer jag förklara för henne varför kvinnans kön har just över 10 namn medan killarna har typ 4...

Har jag fel?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar