Antal besökare

onsdag, januari 12, 2011

Onsdag

Idag har det varit en lång dag både för mig själv och för lilla tjejen.. Vi startade dagen runt halv 8 tiden (vilket är fullt godkänt) och hade en väldigt mysig morgon.. Sen när jag äntligen hade fått på både mig själv och Ella ytterkläderna så drog vi iväg mot öppna förskolan här i Bureå. Givetvis skulle Ella åka bobben hela vägen och hon satt stolt och snällt hela vägen dit. Pga att vi kom dit ganska tidigt (Lät ju Peder ha sovmorgon då han skulle jobba natt) så var vi först. Pratade en stund med Linda innan det började rulla in fler föräldrar.

Efter ett tag kom även 2 utländska familjer med deras harem av barn.. Ja, men det var 3 föräldrar (Mamma, Pappa och annan mamma) Med deras sammanlagt typ 8 barn som gick lös på lokalen. Då de inte kunde så bra svenska så var det bara att hålla sig ur vägen. Men Ella hade hur roligt som helst och alla barnen var glada och nöjda.

Fast när jag vid närmare 1 - tiden bestämde mig för att dra hemåt hade inte Ella samma åsikt..

Hon ställde sig framför mig, la armarna i kors och sa högt och tydligt: -NEJ! Inte fala, STANNA!
Men jag tog i henne och fäktandes fick jag på henne alla ytterkläder och resan hem började...

Hon var så nöjd då vi var på Öppis och jag antar att hon kommer ha kul imorrn på dagis också medan jag är på jobbet och tjänar lite pengar..

Men nu efter att ha städat köket (framför allt den OTROLIGT smutsiga ugnen) så ska jag ta det lugnt i soffan innan jag lägger ner huvudet på min kudde...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar