Antal besökare

onsdag, februari 16, 2011

Glad?

Ni föräldrar där ute.. Hur glad blir man inte på morgonen då man inser att ungen har spytt i natt utan att meddela dig? Upptäckte nu innan jag väckte monstret att hon spytt ner "snutten" och "vovven", vilket gör att jag blir tvungen att ta ännu en VAB dag.

Tur nog är ju att imorgon har jag semester så jag slipper då ringa jobbet då på morgonen. Och även om jag jobbade så är ju Peder ledig resten av veckan vilket innebär att jag kan jobba alla andra dagar i veckan förutom idag. Vilket innebär Fredag.. Yeey.. Jobbade iofs igår kväll så att jobba 2 dagar av 5 är väl bra? Tur jag är på jobbet så ofta.

Ne, nu ska jag försöka gå och sova en stund till innan hon vaknar...

Synes sen..3 kommentarer:

  1. Det är underbart med barn ibland :) Ludvig är inne i en fas just nu då han inte säger till då han har bajsat, det är också en sån där fantastisk grej speciellt då han gjort det på natten och därmed legat i bajs i typ 10 timmar. Jippiiii! :( Hoppas hon inte kräks nå mer.

    SvaraRadera
  2. Hejsan! Vad kul du skulle med på söndag det ska verkligen bli skönt att få pyssla om sig själv lite i varma källan :) Jag ska då ta med mig lite fika med ...

    SvaraRadera
  3. Aj då! Ja kom då inte om ni har haft magsjuka ;) för det skulle jag då inte vilja ha ;) Eller vi får kanske hållas på avstånd :)

    SvaraRadera