Antal besökare

söndag, februari 27, 2011

Jag ville och tänkte..

faktiskt skriva ett inlägg om genus och alla fördelar med att tänka mer i dessa banor.. Men jag blev kämpande i mina ord.. Speciellt när jag vet att jag är ingen bra författare och skrivare så känner jag att det är bättre att låta de som kan skriva om det.. Därför tänkte jag länka till några av mina favorit inlägg om just genus...

Lady Dahmer :


När barn bara tillåts vara barn

Så här lär man barn att nej egentligen betyder ja och att det är romantiskt med våldsamma män och destruktiva relationerKetchupmamman :


Varning för känsliga tittareAnna Kaagaard Kristensen :


Om man skulle utgå ifrån att det handlar om biologi, hur stor plats skulle individualismen få då?Här står det lite av det jag tycker ni iaf borde ha tittat igenom, skummat om inte annat...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar