Antal besökare

onsdag, mars 30, 2011

Onsdag 30 Mars 2011

Som ni kanske redan har sett i mitt förra inlägg så fyllde då Peder år igår. Det var väldigt trevligt med alla som kom och fikade. Peders föräldrar och Camilla med familj var här och snaskade i sig en massa gott. Senare kom även mina föräldrar och umgicks med oss en stund..

Peder hade väldigt gott fika igår (Det var ju ändå jag som fixade allt gott), det fanns smörgåstårta, kladdkaka, sockerkaka och så klart småkakor...

Så det tyckte jag var jätte skoj och Ella fick ju dessutom leka med sin kusin Alfred som hon så självklart skulle försöka bossa över.. Ella är ju ganska dominant i sitt lekande vilket på sätt och vis är bra samtidigt som man önskar att hon delar med sig lite grann iaf, men det kommer väl..

Idag har jag ingen bra dag så jag tar det väldigt lugnt, speciellt eftersom jag även ska fara till Byske ikväll och ha en demonstration så det blir nog bra...


1 kommentar:

  1. Hej,
    tack för ditt svar! Trevligt med TW! Lycka till med "magen" :-)

    mvh Helena

    SvaraRadera