Antal besökare

tisdag, mars 01, 2011

Sjuk Ella..

Ja, Ella har nu haft feber sen söndag kväll. Hon ligger mest i soffan och tar det lugnt, sover eller sitter och gråter. Det är som det hon växlar mellan förutom då hon får äta glass för att hennes feber är superhög.

Jag ringde faktiskt till Bureås HC (Jag vill egentligen säga VC) idag och fick faktiskt komma dit samma dag för att få prata med en sjukskötare och han tog symtomen, kollade febern, ville kolla saturationen (men fick inte då det var en fäktande Ella som inte tyckte om den saken man har på fingret), ville lyssna på lyngor (Fick inte då Ella inte tyckte om stetoskopet) och till sist kollades det en snabb sänka (CRP) vilket innebar ett stick i fingret och en Ella som grinade hela vägen från HC (VC?) ända hem till vi satt i soffan och hon hade ätit upp glassen.

Ja, Ella grinade mellan glass tuggorna.. Så gör man väl eller hur? Detta gjorde också att hon blev hur slut som helst så hon somnade i soffan med pappa sin (ungefär vid 14,20-tiden) och hon sover fortfarande.. Kan också säga att hon har redan sovit typ 2 timmar tidigare idag..

Men man ska ju vila mycket när man är sjuk...

Iaf.. Sjukskötaren som vi pratade med verkade faktiskt vara vettig då vi berättade om Ellas hosta som hon har haft typ det senaste halvåret, han började misstänka Barnastma (vilket jag redan har tänkt på!) så han bokade in en läkartid för Ella på måndag så att läkaren skulle få utesluta eller diagnostisera det. Hoppas bara att det inte är astma, men samtidigt är det ju faktiskt bra att något händer...1 kommentar:

  1. Stackars liten! Vad bra att de tar er på allvar och kollar upp henne på barn. Nu håler vi tummarna för att hon frisknar till snabbt!

    SvaraRadera