Antal besökare

tisdag, april 26, 2011

En helt vanlig tisdag eller?

Ja, idag är det tisdag och Ella är på dagis och tack för det för jag skulle nog inte orka så mycket mer just nu iaf...

Hon var ju dessutom tvungen att vara vaken större delen av natten så man är lagom tärd och slut, men det är ju inte det jag ska vara för att jag ska fara och handla lite så de ha något att äta till middag ikväll, men jag undrar vad jag riktigt ska hitta på...

Sen borde man ta den dammslukande draken och fara ett varv över golven, men orka göra det när man har en ombygnad på G..

Ja, för er som inte vet det nu så har vi inget valv längre mellan Vardagsrum och Datarum.. Så när det är klart så ska Ella få ett nytt fint och bra rum att leka och frodas i. Sen ska vi göra en stor ommöblering i vardagsrummet så att allt ryms där som vi vill ha det (läs: JAG!) Peder hänger väl som bara med på noterna när jag säger hur det ska se ut..

Vad mer då?
Jo, vi måste ju lämna in bilen nu på service, den har varnat ett antal gånger på diverse saker och den skriker efter att få komma in på service så det kanske är bäst att ordna det då. Sen kanske man måste ändra till sommardäck också (har ju hört någonstans att man inte får ha det nu) men det behövs också någon bra som byter däck för det går tydligen inte själv på vår bil då däcken gillar att sitta fast.

Sen skulle vi ju behöva en elektriker som drar lite el i den nya väggen vi har...

Undra om jag har något mer spännande att berätta eller om det får räcka så här och jag får ta och gå och göra nå mer värt än att sitta framför denna tidsslukande apparaten...

Haha, Ha det så bra nu där ute så syns vi kanske...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar