Antal besökare

fredag, maj 06, 2011

Fredag..

Nu sitter jag här vid datorn efter att ha lämnat Ella på dagis (ja, vi bönade till oss dagis idag) för det är ju faktiskt lite svårt för mig nu att hålla kolla och framför allt hinna med Ella när jag själv knappt kan gå. Jag har ju förstås mina kryckor, men hur snabbt hinner man då ikapp en snabb 2-åring?

Ne, Så hon leker av sig på dagis och själv sitter jag nu med min nya TENS apparat som ger mina höfter lite stötar som känns som massage (hur skönt som helst) och jag kan faktiskt känna hur iaf spänningen i höfterna lättas.. Smärtan som jag har även när jag är stilla är borta och jag känner bara lite ström som far där..

Värsta smärtan har jag ändå när jag går och eftersom jag inte är van vid mina kryckor så känner jag att jag kommer få skavsår, men ska leta fram nå vantar så det kanske går lättare eller blir lite mjukare iaf...

Annars idag så är det Barnmorskan på schemat. Kl. 10 ska jag vara där så börjar vara dags att göra sig i ordning.. Sen tänkte jag umgås lite med Jenny för det är inte så ofta man hinner med det...

Jaja, nu måste jag börja dra mig, vi syns...

Just ja, 14 dagar kvar nu...1 kommentar:

  1. Faster Gunillafredag, maj 06, 2011

    Gullgumman det låter jätte ont och jobbigt, det är inte så mycket att göra än att ta det väldigt lugnt.
    Jag gissar att då har du inte varit till Farmor och hon fått titta på magen vad det blir för något?
    Skicka gärna ett MMS eller SMS då det är över, Kramar Faster Gunilla

    SvaraRadera