Antal besökare

onsdag, maj 04, 2011

Smärta..

Ja, Denna vecka kan jag sammanfatta med smärta.. Höfterna har låst sig och jag har haft svårt att gå. Just nu känns det som om jag kommer gå sönder eller nåt.. Men det är egentligen bara när jag rör på mig och så, men sitter jag stilla så är det lugnt..

Jag skickade ett mail till min BM och frågade om hon hade några tips och det hon sa var: Ta kontakt med sjukgymnasten och har du kryckor så börja använda dem...

Känns inte så jätte roligt, men tur det är så kort tid kvar nu att jag bryr mig väldigt lite om det...

Men men, Nu har jag fått klaga lite på min smärta..

Peder däremot verkar förstå hur ont jag har (ser man ganska tydligt iofs när jag går) så han har idag tagit största hand om typ allt.. Hurra för en bra sambo.. Så jag får vila och ta det lugnt.. Ska man även säga att det är tur i oturen att Peder har varit skadad så ofta tidigare att han faktiskt har ett par kryckor här i källaren?

Men sen ska han nu också försöka bära ut vår stora Malm byrå som vi haft i data rummet så att det blir mer plats för honom när han ska spackla, slipa och helt enkelt renovera det rummet...

Blir super bra tror jag...

För övrigt: 16 dagar kvar innan beräknat...Inga kommentarer:

Skicka en kommentar