Antal besökare

onsdag, juni 15, 2011

Onsdag...

Ja, Idag är det onsdag, Ella är på dagis och jag sitter här hemma och just nu väntar jag bara på att tiden ska gå lite mer så jag kan hämta Ella igen från dagis.. (Jag vet att det heter förskola egentligen, men jag pratar och skriver dagis ändå)

Svea har som de flesta bebisar gör gjort samma vanliga; ätit, sovit, bajsat.. Mer har hon inte hunnit med, eller vi tog en dusch tillsammans.. Var superskönt både för henne och mig..

Peder har ju börjat om att jobba nu på Rönnskär och nu jobbar han hela denna vecka, han har till och med tagit på sig extra denna vecka så idag jobbar han ett dubbelskift, inte så roligt för mig just nu men det ger fina pengar till oss sen..

Men det betyder ju också att han har bilen med sig på jobbet så jag får hålla mig i Bureå idag...

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga.. Utan ni får hålla er och vänta på mitt nästa inlägg helt enkelt..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar