Antal besökare

tisdag, augusti 02, 2011

Bra sagt...

Jag hittade denna hos en av mina favorit bloggare, Gå gärna in till henne och titta omkring på hennes blogg: Lady Dahmer
Utdrag av vad hon säger:

This, this is about my own some-day daughter. When you approach me, already stung-stayed with insecurity, begging, “Mom, will I be pretty? Will I be pretty? , ” I will wipe that question from your mouth like cheap lipstick and answer NO!

The word pretty is unworthy of everything you will be, and no child of mine will be contained in five letters. You will be pretty intelligent, pretty creative, pretty amazing, but you will never be merely “pretty.”


Väldigt bra sagt tycker jag och jag kan hålla med i det hon säger, jag vill inte att mina döttrar ska begränsas till att bara vara fin/vacker/snygg. Jag vill att de ska vara så mycket mer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar