Antal besökare

söndag, augusti 07, 2011

Fullt upp i helgen

Denna helg kan man säga att vi inte legat på latsidan direkt.. Men det var nog tuffast för Ella...

I fredags var vi upp till norra b en sväng, åt middag, hämtade ved och sen tog jag lite kort med kameran..
Jag e ganska nöjd med korten jag tog..
Bilderna får ni se sen..

Lördagen hade vi planerat att fara på Triaden som de har här, men planerna ändrades då vi kom ihåg att Peders farmor Ella fyllde 88år och det måste ju såklart firas så vi for dit och åt tårta istället..

På kvällen fick vi besök av Jenny och PJ så vi hade en bra kväll med mycket skoj och det Jag var den enda nyktra (förutom barnen) så när klockan slog 23 for de 3 ut på gaffla och Jag gjorde mig klar för sängen..

Alla som känner Ella inser här att hon somnade inte förrän vid ca 23, efter en hel dag utan tupplur dessutom..

Hon tog sovmorgon i morse och idag har jag haft en Tupperware demonstration så Ella har haft fullt upp även då att charma och så.. Nu ligger hon och sover, förhoppningsvis hela natten men vi ser väl...

Nu ska jag ta fram godiset och mysa i soffan med Peder och Svea..


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar