Antal besökare

tisdag, augusti 16, 2011

Tisdag med besök på BVC...

Idag har Ella varit på dagis och haft superskoj, hon har dock inte sovit där idag så hon var hyfsat lugn när vi var hemma även om hon försökte hålla igång ganska bra här också..

Medan Ella var på dagis så passade jag och Svea på att fara på BVC och ha vår tid där så jag fick nu veta att Svea är 63cm lång och 6 115g tung.. Hon växer så det knakar och man märker att hon är mer med i vad som händer och hon vill gärna spana in storasyster när hon leker för fullt.

Svea har även upptäckt sina armar/händer så det viftas och testas massor och man hör ganska ofta när hon har slagit till något i sitt lilla gym..

Eftersom det var 3 månaders kontrollen av Svea idag så fick hon sina 2 sprutor vilket jag tyckte var lika obehagligt nu som när det var dags för Ella.. Blir man någonsin van det? Jag tror då inte det..

Sen har Svärmor varit förbi en sväng och visade några tygprover som hon hade hämtat (hon vill nämligen sy gardiner till mig i vardagsrummet) och de var superfina allihopa men vi fastnade för ett speciellt som var lite höst för att förklara bra.. Så snart har vi gardiner i vardagsrummet och som jag har längtat.. Det börjar bli lite som händer här iaf.. Nu skulle det bara ha varit ett bra soffbord här också så hade jag varit lite nöjdare men det kommer när jag hittar något som jag tycker passar...

Ella sover nu och längtar efter morgondagen och jag gör nog det också för då ska vi få gå igenom den stora testet om vi klarar av en dag på Leos lekland, har man orken?
Vi får se imorgon helt enkelt..

Nu ska jag mysa en stund till...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar