Antal besökare

onsdag, augusti 17, 2011

Trött efter en rolig dag

Jag tänkte skriva detta inlägg igår och det gjorde jag bitvis också, men sen somnade jag på soffan så jag skriver klart det idag...

När Malte (Ellas kusin) fyllde 4 så fick han i present av oss inträde till Leos lekland (självklart skulle vi också vara med) och vi bestämde att på onsdag skulle det användas så igår har Ella fått springa, hoppa, klättra, och allt annat man gör där och samma gäller ju Malte och kanske även vi andra också.

Ella var i extas och när jag tappat bort henne för 3e gången insåg jag att jag kanske är för gammal för att göra allt som man kan göra där (även om jag inte riktigt vill erkänna det) och hon fick springa fritt ett tag utan oss..

När vi hade varit där i 3 timmar ungefär så var vi alla så slut att vi bestämde oss för att fara hem.

Ella sov den lilla vägen hem och sen har hon varit så lugn så man fick vila lite..

Hon slocknade ju så klart ganska fort även om hon inte riktigt ville sova..

Som ni kan se på bilden var hon väldigt mysig...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar