Antal besökare

måndag, september 19, 2011

Händelsefylld dag

Idag har det varit en ganska fylld dag.

Jag har fått remiss till hudmottagningen här i stan så jag var där och fick sola mina utslag, hela 14 sekunder fick jag stå i den stora apparaten. Ska dit igen på onsdag och jag hoppas att det ger lika bra effekt denna gång som förra gången jag solade.
Svea fick såklart följa och charma alla där...

Ella var då på dagis och lekte för fullt. När jag hämtade henne fick jag med mig Ellen (grannens flicka) hem så de fick leka på baksidan av gården medan jag gjorde lite trädgårdsarbete. Hann göra massor och jag hoppas att jag kan göra mer imorrn, men vi får se vad jag hinner och orkar.

Efter ett tag kom Marielle (Ellens mamma) och Lill Alfred förbi så då fick man vara med allihopa ett tag. Lill Alfred var inte helt nöjd kan jag säga, men det gick ganska bra ändå.

Jag fick även ett samtal idag av psykologen jag har träffat och hon sa att jag har Hypothyreos (underproduktion hos sköldkörteln) vilket innebär att jag nu ska få äta Levaxin för att det ska bli normalt igen. Detta fick de då veta efter 2 olika blodprov så nu vet man det. Men jag hade det på känn då det är vanligt i släkten.

Vi har ju även en Svea här hemma som blir hela 4 månader idag så jag skickar med lite bilder att skåda på och beundra den snygga lilla tjejen som vi har.


Berättade jag att Svärmor var här i helgen efter att hon sytt gardiner åt mitt vardagsrum?
Detta blev iaf resultatet:Vad tycks? Snyggt va?
Sen kan jag hälsa alla där ute att om ni inte skaffat en Ziperall så borde ni göra det. Hur skön som helst, och perfekt om man bara ska mysa och så..Tills nästa gång...

2 kommentarer:

  1. men carin, har du klippt dig jättekort?? vart hitta du den där dressen? pris? :)

    SvaraRadera
  2. Jo, Jag har blivit korthårig, superskönt måste jag säga, även om det där kortet inte var det bästa..

    Jag hittade dressen på: http://www.ziperall.se/ och denna svarta kostar 699kr. SUPER skön!

    SvaraRadera