Antal besökare

tisdag, september 06, 2011

Helgen

Jag har inte riktigt haft tid att skriva nå mycket långa saker, eller ens haft orken till det. Men nu tänkte jag berätta lite av vad jag har haft för mig i helgen.

Fredagen var Peder på jobbet och jobbade kväll, jag var hemma med barnen och mös och hade det hur mysigt som helst.

Lördagen var vi större delen av dagen hos svärföräldrarna. Vi bjöd nämligen hela familjen på en liten namnfest. Det bjöds på chili corn carne, gott sällskap och annat skoj. Vi hade självklart farmor och mormor där också så det var nog hela familjen helt och hållet.

Väldigt trevligt var det, bilder får jag visa lite senare då jag hunnit lägga in dem på datorn.
Jag kan säga att det var väldigt fullt men tur de har ett stort kök...

Söndagen pustade vi ut på, latade oss till tusen..

Så, det var min helg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar