Antal besökare

måndag, september 26, 2011

Måndag med mycket avklarat

Det har varit en rolig dag med mycket som vi gjort..

Vi börjar dagen lugnt, Ella får vara på dagis och jag, Svea och Peder tar det lugnt på förmiddagen.
Sen far jag på mammaträning, hämtar sen Ella från dagis och vi far till min mormor för ett besök men hon var inte på topp då hon låg i smärtor (jag tycker väldigt synd om min mormor nu) efter att ha försökt lyfta Emmet i lördags fick jag veta senare..
Så vi stannade inte länge, men vi for vidare mot hudmottagningen där jag fick sola ett par sekunder.. Går ju så fort och Ella hade väldigt roligt där för hon får berätta massor för sköterskan vilket hon trivs väldigt mycket med..

Jag kan även säga att solningen är väldigt effektiv på mig, mina utslag har blekts MASSOR!

Vad mer då? Jo, vi köpte med oss mat hem och efter maten for vi en sväng till Elida och hennes barn vilket var super roligt, jag fick fika, massor med prat och jag fick komma bort från huset en stund till... Ella hade några lekkamrater och hon fick även en glass så hon var nöjd. Hon ville inte ens fara hem när det blev dags för det.

Bägge barnen ligger nu helt däckade och jag har väldigt lite att göra i väntan på att Peder ska komma hem......

Så nu vet ni min dag idag...

Tills nästa gång...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar