Antal besökare

söndag, oktober 30, 2011

Slut och trött

Nu är det söndag och jag har inte skrivit på någon dag. Man kan förstå det då jag säger att jag har haft migrän och inte kunnat göra något alls. Jag kan säga att jag e glad att Svärföräldrarna har kunnat ha Ella så jag får vila lite. Och lite vila blir det då Svea har börjat kräva lite tid och engagemang. Men hon är ganska lugn ändå den lilla goingen.

Idag hade rönnskär eller rättare sagt New Boliden bokat hela leos lekland så de anställda med sina barn och barnbarn fick vara där och busa. Barnen fick även maten gratis. Vilken tur vi har som har Peder som är rönnskärs anställd..

Svea var ju såklart med men hon busade bara med sin lilla kanin som hon har fått av tant Jenny. Jag kan säga er att den kaninen är sveas favorit. Visst syns det på bilden?

Det var allt från mig idag. Vi hörs en annan dag...


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar