Antal besökare

måndag, november 14, 2011

Ska man börja nedräkningen redan nu?

Det är ca 6 veckor kvar till julafton. Och jag sitter och undrar om man ska ta och redan nu börja räkna ner?

Jag har redan börjat julpynta lite eller snarare göra klart för att tända ute belysning/vinterbelysning.
Så man kanske ska börja med lite annat också?

Jag är ganska sen, både på att pynta och att ta bort pyntet, men för det ska ni veta att jag sitter och tänker på det VÄLDIGT länge. Men jag är ganska velig i hur jag vill ha det så det kan ta ett tag innan jag får allt som jag vill ha det och innan jag faktiskt ställer fram allt...

Peder är en sådan som helst skulle vilja vara utan pynt helt och hållet, men han låter mig roa mig lite...

Jag har idag fotat lite på barnen.. Men inga foton jag vill lägga upp redan nu utan ni får sitta med spänning och vänta...

Hur gör ni med julpyntet?


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar